Pauline Strand

Bröllopet del 1

Publicerad 2014-10-13 15:08:09 i Livet och sånt

Här kommer äntligen inlägget om bröllopet nu när jag har ordning på internetet! 
För mig och mamma så började morgonen tidigt för vi skulle vara hos frisören klockan nio på morgonen. Så skönt att komma dig helt ofixa och trött, få äta lite jordgubbar och annat gott som dom hade där och sen blir helt fixade och gå därifrån superfina! Så hade jag velat ha det varje dag nästan... Även Thirza var med på morgonen och fotade lite och hämtade alla blommor och så hos floristen. 

När vi kom hem sen så åt vi lite lunch, tog på oss alla kläderna och alla sprang runt som yrra höns och förskte få iordning på allt. Pappa och Erik hade varit hemma hela morgonen och fixat sig och så där. Var ganska mycket folk hemma sen innan vi skulle iväg, hela familjen, Filippa, Patrik, Jesper och Thirza så det var verkligen fullt ös! 

Sen vart det iväg till fotografen för hela familjen för att ta bröllopfotona. Det var samma fotograf som vi tog våra familjefoton hos för några år sedan och hon är superduktigt så tror bilderna blev jättebra. Jag och Erik var med på några också och sen en massa på mamma och pappa. 

Efter fotografen så hade vi lite tid att döda innan själv bröllopet började. Mamma och pappa passade på att öva en sista gång på bröllopsvalsen på en parkering medans jag, Erik och Filippa gömde oss i bilen utanför kyrkan och spanade på alla som gick in.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela