Pauline Strand

Bröllopet del 3

Publicerad 2014-10-14 15:46:16 i Livet och sånt

När vi väl kom till festen sen så skålade vi i champagne och sen fick alla gå in parvis in i bygdegården för att sätta sig ner vid bordet. Där stod förrätten redan framdukad och väntade. Till förrätt var det en laxröra med foccaciabröd. Jag och Erik skulle försöka hålla ett tal också men vi insåg ganska tidigt att tal inte riktigt är vår grej så vi bestämde att vi skulle köra en lek med mamma och pappa istället. Var nog tur det..! En massa folk höll sedan tal under hela kvällen. Superbra och roliga tal!

Sedan åts det varmrätt i form av fläskfilé med pepparsås, potatis och rotfrukter och efter det efterrätt som var chokladmousse. Vi hade hjälp utav en gäng kompisar som serverade och det blev så himla snyggt! Mammas farbror undrade vart vi hade hyrt all personal ifrån och att det måsta ha varit svindyrt så dom lyckades verkligen göra all servering supersnyggt!

Efter att all mat var uppäten och borden undanplockade så var det dags för bröllopsvalsen. Är ändå förvånad över att pappa nästan klarade av det! En miljon gånger bättre än när han första gången försökte i alla fall. Medans folk dansade, pratade och höll på så började sedan även bröllopstårtorna dukas fram. Som jag hade oroat mig över de där jäkla tårtorna...! Men de blev faktiskt riktigt fina (tack för hjälpen med dekoreringen!). Fick jättemycket komplimanger för tårtorna så det var kul.

Sist på kvällen (natten) så körde jag iväg mamma och pappa och resten av gästerna började sen så småningom dra sig hemåt också. Vi kom dock inte i säng förrän närmare fyra på morgonen efter allt ihop plockandet och körandet av saker hem. Men det var en riktigt lyckad och rolig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela