Pauline Strand

Framtiden eller något

Publicerad 2014-10-05 23:29:19 i Livet och sånt

Lite ångest får en iallafall att ta tag i saker..! Äntligen känns det som det händer något med alla planerna, både mina och Patriks. Och fram tills det finns möjlighet att göra allt det där som vill göras så ska jag försöka förbättra det här lite. Först så ska jag se om jag kan lyckas med det där att inte alltid gå runt hemma precis hela dagarna iallafall. Vi får se hur det går.

Antagningstiden för att söka in till universitet och högskola till våren går ut nu om 10 dagar också, så självklart är förvirringen på topp! Har velat allt mellan att söka program, vilket program, om jag ska vänta med program och fortsätta med kurser, vilken skola osv. Kan ju inte direkt påstå att framtidångesten och att stå kvar och stampa på samma plats hela tiden gör att det blir lättare att välja... Men tror det lutar mot att fortsätta med bara kurser nu till våren också och sen söka program. Men jag har ju 10 dagar till på mig att ändra mig 100 gånger så vi får väl se hur det blir! 

Nu ska jag bädda ner mig med min bok och läsa några sidor innan jag somnar.Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela