Pauline Strand

Jag har inget liv...

Publicerad 2014-10-30 21:41:28 i Livet och sånt

Imorgon kommer Patrik äntligen hem, som jag har saknar honom!! Senaste dagarna har jag sovit kasst och vaknar med en massa drömmar och sånt hela tiden så vill bara ha honom hemma bredvid mig i sängen nu igen. Imorse blev jag också väckt utav en vaktmästare som knackade på min dörr klockan 8 på morgonen. Så inte okej! 

Spenderar tiden hemma och på jobbet genom att kolla på the bachelor och the bachelorette nu för tiden. Ganska dåligt datingprogramm från USA men jag är fast. Kollar på massa gamla säsonger nu och varje gång så lyckas jag på något sätt googla på något och samtidigt får reda på vem som vinner. Varje gång! Så jäkla dåligt gjort av mig... Allt roliga försvinner ju typ då genom att jag förstör för mig själv och ändå lär jag mig inte?! 

Idag på jobbet satt jag och såg på ett av specialavsnitten på jobbet när de ena paret gifter sig och jag höll nästan på och börja gråta för att det var så fint.. Har jag nämt att jag är en sucker för bröllop? Vill ju gifta mig typ nu direkt när jag har sett det bara för att det är så jäkla fint! Sa det till Patrik och han tyckte äl inte riktigt som jag... Konstigt? 

Men nu ska jag värma lite mat till mig och sätta mig och kolla första avsnittet säsongen jag är på nu. Har inte kollar något än och ändå vet jag vem som han kommer välja och fria till....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela