Pauline Strand

Lugn dag hemma

Publicerad 2014-10-28 15:43:47 i Livet och sånt

Idag har varit första "lugna" dagen nu på några dagar. Har jobbat mycket, skrivit högskoleprovet och så de senaste dagarna. (Allt för att hålla mig sysselsatt nu när Patrik är borta haha..) Men idag har jag inte haft något planerat utan har spenderat all tid hemma hittills. Har tagit det lite lugnt och kolla lite serier och så men också tagit tag i allt jag har haft legande nu ett tag. Har äntligen fått iordning på mitt fotoalbum från Australien nästan helt! Hade missat att beställa några bilder så väntar på att dom ska komma någongång i veckan men när jag sen fått in dom så är albumet klart! Så skönt att få iodning på. Nu ska jag bara rensa klart alla miljoner foton jag ahr klart så jag kan få iordning ett album från tiden i Kiruna också så. Har ju så fruktansvärt mycket foton och älskar att kunna sitt aoch bläddra i album. Dock tar det ju sån himla ti att få iordning på...!

Så kul det där med högskoleprovet. När jag rättade så kändes det som det ahde gått så himla bra och jag var så stolt över mi själv. När jag sen dubbelkollar så ser jag att jag har rättat fel och egentligen fått fyra poäng till vilket känns super. Igår sen ser jag att facit har varit fel och går då in och kollar och upptäcker att jag får ytterligare två poäng. Det får gärna fortsätta såhär få då har jag snart fått full pott!

Nu ska jag iväg till kylen och försöka hitta lite mat till mig. Ska komam ur mjukisbyxorna och Patriks tjocktröja sen och fixa mig lite för sen väntas fyra timmars jobb på Radiotjänst. Lagom med jobb det där..! Enda som är lite drygt är ju att det är så sent på kvällarna. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela