Pauline Strand

Lugn morgon och lite plugg

Publicerad 2014-10-19 11:56:07 i Livet och sånt

God morgon god morgon! Började denna dagen med en kopp te, en bulle och en gårdagens DN som ej hunnit bli läst. Älskar såna mornar! Tycker också så himla mycket om att sitta och läsa nyheterna i en faktisk tidning och inte på nätet. Så mycket bättre känsla att sitta och bläddra i tidningar.

Nu ska jag ta tag i de sista övningsuppgifterna som jag har att göra nu tills övningspasset i processrätt som jag har imorgonbitti. Nog för att jag har som en spärr att bara för att det är plugg jag ska göra så ska det liksom vara tråkigt. Men när jag väl kommer igång med uppgifterna så är det ju så jäkla spännande och kul! Trodde aldrig att jag skulle känna så när det gäller skolarbete. Får väl se om jag känner samma när jag pluggar till tentan sen hehe... Detta är sista plugget jag ahr att göra nu innan en paus på två veckor. Lägligt att pausen utan något att göra är samtidigt som Patrik åker iväg i en vecka... Vad ska jag nu göra på dagarna..? 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela