Pauline Strand

Självförtroendeboozt

Publicerad 2014-10-22 00:15:05 i Livet och sånt

Då var även denna dagen förbi. Var extremt lat imorse och låg och drog mig kanske någon timma för länge än vad jag borde... Eftersom jag bara jobbar kvällar så brukar jag komma i säng runt tolv-tiden och sova till tio vilket ändå känns som en lyx. Idag var dock sängen så skön så hag låg kvar någon timma extra. 

Passat på att plugga lite till högskoleprovet som stundar och sen gjort en massa struntsaker, en riktigt slappardag! På jobbet idag gick det däremot helt sjukt bra. Har alltid den där känslan av att jag är dålig på mitt jobb och aldrig får in så mycket avgifter som någon annan får. Men idag var det skillnad, fick massa beröm från chefen flera gånger och fick reda på att jag var bäst på hela kvällen. Det kan jag säga att det är bra för självförtroendet att höra! Så skönt att för en gångs skull faktiskt kunna känna att jag är duktig på vad jag gör.

På vägen hem köpte jag med mig godis och en tidning och låg sen och gotta mig med tända ljus i hela rummet. När tidningen var läst tog jag tag och fortsatte och fixade med mitt fotoalbum med australienbilder. Sjukt kul att jag äntligen har tagit tag i det och får det gjort! 

Men nu ska jag sova! Ligger nedkrupen hos Patrik som har sovit sedan nio ikväll. Inte så konstigt eftersom han knappt sov fyra timmar igårnatt så han förtjänar all sömn han kan få. God natt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela