Pauline Strand

Nya möjligheter

Publicerad 2015-04-28 18:01:24 i Livet och sånt

Här är det snabba ryck. I fredags var jag på intervju på flygplatsen i Oslo, idag fick jag besked om att jag börjar arbeta på onsdag nästa vecka så nu på lördag så flyttar jag och Patrik. Patrik börjar jobba på måndag som rampagent och jag börjar alltså på onsdag med att skriva kontrakt, få reda mer och ha en introträff med flera som börjar nu. Sedan kommer jag jobba på starbucks på flygplatsen i Oslo. 

Ska på ett sätt bli skönt att flytta från kiruna, det har ju ändå varit målet vi haft ett tag nu att göra. Men samtidigt ska det bli tråkigt. Trivs så bra på jobbet här ute i abisko och kommer sakna barnen så himlans mycket! Känns riktigt vemodigt att lämna dom. 

Men nu väntar nya äventyr istället i Oslo vilket ska bli väldigt kul. Vi kommer flytta in hos Patriks mamma nu till en början och över sommaren så får vi se sen om vi trivs och vill vara kvar hur vi gör då. 

De senaste två veckorna

Publicerad 2015-04-27 19:12:00 i Livet och sånt

Nu är jag tillbaka i Abisko igen och det är hyffsat lugnt i några dagar nu, endast för att jag inte har något att göra när jag är här ute. Kom till Kiruna igårkväll vid halv åtta, packade upp allt, packade om, skickade lite mail och gjorde andra viktiga saker och gick och la mig. Upp sedan tidigt imorse för att åka till Abisko och där har det varit fullt ös hela dagen med en personal för lite. Så nu kommer det vara full rulle igen fram till på torsdag! 

Har verkligen haft superdagar hemma. Tänker jämt att jag kommer ha så gott om tid till allt men tiden bara springer iväg! Nu blev det i och för sig en extra resa till Oslo också som inte riktigt var med i planeringen från början. Men han också med att baka järnet (som jag har saknat det!), ha massa folk på besök, ha släktkalas, fylla år, åka till Ullared, vara ute och prommenera och bara njuta av värmen hemma. Har nästan redan glömt bort att jag gjorde.... Gundfiskminne! Men här kommer ett gäng med bilder iallafall. 

Full rulle

Publicerad 2015-04-23 21:30:16 i Livet och sånt

Här har det varit tomt nu i ett tag men har haft så fruktansvärt mycket att göra nu hemma! Inte haft en dag utan en massa att göra. Tänkte att nu när jag hade två veckor hemma så skulle jag ha en massa tid till att bara ta det lugnt njuta. Men så blev det icke! För tillfället är jag och Patrik i Norge hos hans mamma. Idag fick Patrik ett jobb ute på flygplatsen i Oslo och imorgon ska jag på en intervju för ett jobb där jag också. 
Håller tummarna att jag kan få det nu så jag kan vara med Patrik här och inte vara i Kiruna. Hade faktiskt en annan intervju nyss för ett jobb i Kiruna också. Mycket som händer nu som sagt! 

Stockholm

Publicerad 2015-04-13 08:28:10 i Livet och sånt

Just nu är jag i Stockholm ihop med mamma och spenderar lite tid. Hon har utbildning nu idag och imorgon så ska fördriva tiden på dagarna ensam nu. Men igår hade vi en halvdag tillsammans då vi flängde omkring och gick i affärer och åt en massa god mat, standard för oss. 

På agendan idag står att försöka lämna in mobiler på lagning, köpa kryddor, se om jag hittar några fina kläder och sedan träffa Fredrik och fika med honom innan jag möter upp mamma igen sedan ikväll. Blir nog finfint det här!

Lite allt möjligt

Publicerad 2015-04-07 21:50:14 i Livet och sånt

Alltså den här långhelgen.. Jag vet inte vad man gör när man är ledig. Och absolut inte vad man gör när man är ledig och inte har någon att umgås med. Så jag ahr spelat sims konstant typ när jag varit hemma. Inte för att det var kul utan för att jag inte hade något annat att göra. Helt normatl. 

Men idag är jag tillbaka i Abisko och jobbar igen. Har saknat "mina" barn (patrik blir så sur när jag säger så hehe...) så var kul att få träffa dom idag igen. Nu har jag tre jobbdagar här ute + en dag på RT innan jag har semster och ska åka hem! Och få träffa Patrik igen. Herrjösses vad jag saknar den männsikan nu. Har inte sett honom på fem veckor nu och det börjar bli ganska jobbigt. Alla säger hur nyttigt det är att vara ifrån varandra men nu tycker jag att allt det nyttiga har blivit klart och jag vlll bara krama om min favoritperson! Får träffa honom igen nästa onsdag ochd et ska bli underbart. Något annat som händer nästa onsdag är att jag fyller år. Känns verkligen inte som det är min födelsedag snart... Kanske beror på att här i norr känns det fortfarande som januari med all snö? Men ska bli skönt att få komma hem och få lite vårvärme och träffa alla igen!

Men nu ska jag bädda ner mig på rikigt och sova. Imorgon vankas det jobb från 8.

 
Sunkig Pauline och påskfirande i min ensamhet, sammanfattar min helg ganska bra 

Påskledigt

Publicerad 2015-04-02 21:15:08 i Livet och sånt

Nu är jag tillbaka i Kiruna igen. Körde från Abisko vid fyra tiden idag och herre jösses vad bilar jag mötte... Allt skulle till fjälls och fira påsken nu! Underbara väderväxlingarna här i norr också, när jag åkte från Abisko så var det gigantiska vattenpölar lite överallt på vägarna och mulet, efter en bit blev det världens snöfall och vägarna var täckta med packad snö och sen sista biten var det torr asfalt och stålande sol. 

I Kiruan sedan hämtade jag ut mina nya fina converse, man måste ju ha ett par nya fina vit till sommaren. Har saknat att ha ett par höga också, var ett tag sedan nu! Ska inviga dom i stockholm nästa helg. Hittade två påskägg i brevlådan också när jag kom hem, himlans trevligt! Mina påskägg kommer dock som platta, inte som runda. Men massa gott godis innehåller dom iallafall och det är ju det viktigaste!

Första gånge sedan typ förra sommaren som jag har två lediga dagar nu utan något jobb eller plugg som ska göras. Vad gör man när man är helt ledig...? Kom fram till att jag minsan behöver lite vin för att klara denna helgen! Kommer inte ens ihåg senaste gången jag drack ett glas vin så det är jag allt förtjänt utav nu när jag har lite ledigt!

För att fira ledigheten lite också och för att ha något smaskigt att äta till vinet så har jag införskaffat mig ett kilo räkor. Så vin, räkor, bröd, aioli och en film blir min kväll. Välkommen till mitt underbar och ensamma liv. Trodde att fördelen med att ha skaffat en pojkän var att man aldrig behövde vara ensam... Så stack han till Skåne i 6 veckor.... Hehe.. 

Har aldrig trodd att påskgodis är min grej med alla mysko ägg-godisar som smakar massa tillsatsämnen och sånt bara. Men hur har jag kunnat missa de supergoda chokladdragéäggen med typ gott vitt segt grejs innuti?!?! Allts mums! Ska mumsa det med mina räkor och mitt vin ikväll. 

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela