Pauline Strand

Planeringsfeeaket och hypokondrikern pauline

Publicerad 2016-04-04 18:06:34 i Livet och sånt

Jag är världens planeringsfeeak men ändå känns det som jag lyckas göra lite för mycket spontana grejer hela tiden. Just nu sitter jag på en buss hem till Sverige. Denna gången kanske det inte är världens roligaste orsak. Min blinda fläck jag jag på mig ena öga har börjat jävlas med mig igen. Den är mer markant och även lite större kanske (så svårt att avgöra det..). Så nu blev det en snabbresa hem. Får se vad läkarna säger om det imorgon, om jag kan åka tillbaka och jobba mina två dagar innan jag har långhelg och ska åka hem igen eller hur det blir. 

Alltid när det är något som inte stämmer med mig så går jag runt och ignorerar det ett tag först och tänker att det är ingen fara. Men när jag sen börjat ta tag i det och ringt läkarn eller så så kommer paniken. Jag är ju en sån jäkla hypokondriker...! Så just nu har helg hjärntumör/MS-tankarna dragits igång igen från förra gången. Vet ju att de inte hittade något alls då så de lär ju säkert inte hitta något nu heller. Men ändå kommer dessa jäkla tankarna...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela