Pauline Strand

Första dagen

Publicerad 2016-08-29 22:24:56 i Livet och sånt

Första dagen i skolan är nu avklarad. Kände mig mest lost av all info och ensam. Har ju missat de första tre gångerna med introduktonen eftersom jag hade fullt upp med att släpa upp massa saker till tredje våningen, packa upp och skruva ikemöbler. Hoppas att jag kan gå på pubrudan som är imorgon så jag kan lära känna lite folkt, detta kommer bli väldigt ensamma 4,5 år annars haha.... 
 
I eftermiddags när jag kom hem fick jag äntligen tid till att sätta mig och fixa igång mitt internet här hemma. Kände mig otroligt smart när jag fick igång det och lyckades koppla in min router. Det är verkligen inte mitt område det där haha! Har även hunnit ordna upp lite saker här hemma (mest i mitt huvud haha..) och hunnit lägga en ansiktsmask som jag har väntat på i två veckor nu men inte haft tid till. Skönt med en lugn kväll. Har nu bäddat ner mig i min stora säng och ska sova så jag orkar med morgondagen. 
 
Här kommer en lite sneekpeak på köket tänkte jag. Än är det dock en hel del kvar att fixa med. Gardiner ska upp, det ska upp en till sån rad med krukor på väggen och så ska det fixas örter och sånt till krukorna, på väggen där dörren är ska jag sätta upp lite hyllor istället eftersom dörren inte ska användas (står bokhylor för dörren på andra sidan) där det ska stå kryddburkar och sånt fint och sen kommer det kanske någon matta eller så på golvet. Får se lite allt eftersom vad ska ska fixas med det kommer nog bli bra det där när det väl är klart.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela