Pauline Strand

Nästan golfproffs

Publicerad 2016-08-04 00:33:32 i Livet och sånt

Idag fick jag äntligen packa upp mitt nya fina golfset och skruva ihop min fina golfvagn som jag köpte för en vecka sedan i Göteborg. Jag har spelat med mammas klubbor (vars märke för övrigt heter "best golf" så ni kan ju tänka er hur bra dom är..) så kändes som det var på tiden att jag äntligen köpte mig egna. Tänkte lite fint att det är ju nu när jag jobbar som jag har råd, sen när jag väl börjar studera så kommer jag ju inte ha råd att köpa sånna lyxgrejer haha.

Och så underbara klubborna var! Så mycket lättare att få till bra slag som går som dom ska. Imorgon ska jag upp och slå lite mer. Någon gång borde jag väl lära mig skiten tillräckligt så jag kan komma ner till 36 i handikapp och få mitt gröna kort!

Men nu ska här sovas! Har varit slut mer eller mindre hela dagen efter bara 3,5 timmars sömn efter nattpassen. Men jag och mamma fastnade lite framför datorn och kollade på massa inredningsgrejer, sånt som är så kul just nu! Hittade för övrigt en fin soffa som jag tyckte om idag, får se om det bli en sån man kanske ska slå till på...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela