Pauline Strand

Inte länge kvar

Publicerad 2016-07-03 19:20:51 i Norge

Idag har det varit en slappardag här hemma. Har rensat ut de sista fotona som jag ska beställa hem nu och sen sätta in i albumen, lagat lite mat och mest suttit i soffan. Patrik fick sticka in och jobba extra nu i eftermiddag för de hade kaos på jobbet. Är så himla mycket på flygplatsen nu när sommaren har dragit igång. Har verkligen märkt det hos oss också denna veckan, kaos! Är så glad över att jag har börjat jobba natt nu under sommaren så jag slipper det värsta kaoset. Det räcker med de timmarna som vi har öppet medan jag jobbar för att jag inte ska längta tillbaka till dag.  Bra val Pauline!

Nu är det inte länge kvar tills jag och Sara åker till London. Det ska bli så himla kul att få komma iväg lite ihop med henne. Ska sätta mig och skriva ut alla papperna om boende, flyg och biljetter till saker så det är redo nu. Resfebern börjar verkligen inträffa nu haha. Tack vara all skit med brexit så kan vi iallafall njuta lite extra av shopping eftersom pundet är nere på 11,2 kr nu, bra när man har en garderob som behöver uppdateras ganska rejelt efter år med knappt någon shopping.
 
Men nu ska jag fixa iordning allt innan jag sticker till jobbet. Hade egentligen tänkt cykla med regnet hänger i luften och åskan mullrar en bit bort så tror det får bli bussen ändå. Vaknade för övring av åskan idag, värdens jäkla smäll precis ovanför huvudet lät det som. Inte superkul sätt att vakna på när man är lite smårädd för åskan...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela