Pauline Strand

Jobb, resfeber och färdigcyklat

Publicerad 2016-07-05 19:45:59 i Livet och sånt

Sista jobbnatten nu och bara två dagar kvar till London! Så skönt att denna jobbveckan är över nu, man märker verkligen så himla tydligt att sommaren har dragit igång ordentligt nu. Att jobba natt var det bästa beslutet på länge! Resfeberna inför London har börjat krypa på rätt rejält nu också. Är så himla taggad! Vill bara att dte ska bli torsdag med en gång nu så jag får åka haha. Ska bli så kul att få träffa Sara igen, var ju nästan ett år sedan vi sågs sist, tiden går verkligen så jäkla fort.
 
Och till något helt annat, idag så avslutade jag första delen på ica-klassikern! Nu har jag alltså cyklat 30 mil. Är allt lite stolt över mig själv. Så nu ska jag bara börja peppa upp för simdelen. Det är den delen jag är absolut minst orolig över. Simma tre kilometer känns inte så farligt och snabbt avklarat om jag bara tar mig till simhallen.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela