Pauline Strand

Konsten att knappt göra någonting

Publicerad 2016-10-27 23:47:19 i Livet och sånt

Här händer det inte mycket. Helgen spenderades i Båstad med Patrik och hans familj. Åkte via Ullared på vägen hem, shoppade lös och brände pengar. Lyckades tappa min plånbok (jag som ALDRIG tappar saker) där men den hade som tur var blivit inlämnad så dom skickade den till mig och jag kunde hämta ut den idag.

Hela veckan har spenderats hemma eftersom dom äntligen målar min lägenhet!! Åker tillbaka till Örebro i morgon tror jag så ska bli spännande att se resultatet. Har knappt gjort något vettigt denna veckan. Mest gosat massor med min favorithund. Insåg idag att hon verkar tycka det där med juridik är spännande också hehe..

Örebro- Frölunda

Publicerad 2016-10-18 23:21:22 i Livet och sånt

Idag hände något som aldrig hänt tidigare. Jag var på hockey. Haha, kände mig ganska malplacerad och hade inte koll på något, knappt ens när det blev mål. Men kul hade vi! Tråkigt dock att Örebro förlorade. Var såå nära på slutet men det räckte tyvärr inte.

Men nu ska här sovas, är såååå trött!

Tillökning här hemma

Publicerad 2016-10-17 23:28:40 i Livet och sånt

I lördag blev det helt säkert. Det jag inte kunnat sluta tänka på i tre veckor nu. För då föddes nämligen nio stycken små bruna valpar. Och en liten tjej av dom ska flytta hem till mig den 18 november. Som jag längtar!

Började ju kolla efter en valp för över ett år sedan. Hade hoppats på att få hem en i somras men då blev det ingen. Men nu äntligen! Ser verkligen så mycket fram emot det. Tycker synd om folk i min omgivning för kan knappt prata om något annat haha..

Om två veckor ska vi åka och hälsa på dom igen och jag ska även önska vilken av de fem tikarna som jag skulle vilja ha. Gjorde ett försöka att välja redan i lördag men var väldigt svårt att märka någon skillnad på valpar som bara är tre veckor gamla.

Längtar sååå mycket nu! Hoppas dessa fem veckor som är kvar går fort!

Massa hundgos och lite plugg

Publicerad 2016-10-13 16:04:57 i Livet och sånt

Nu är jag påväg tillbaka till Örebro igen. Har haft det så mysigt hemma hos familjen. Spenderat hela dagarna ihop med Casmira och även Amadeus som vi är hundvakt till nu i två veckor. Bästa pluggsälskapet. Kommer och puttar på mig när dom tycker jag varit tråkig och pluggat för länge och se till så jag kommer ut och går. Även mysigaste sällskapet i sängen på mornarna. Saknade nästan min dubbelsäng hemma i Örebro när vi låg och knödde alla tre i min 105 säng haha.

Imorgon är det dags för tenta då. Känns som jag har bra koll på läget. Det enda jag är lite osäker på att att jag missar lätt något litet steg eller någon paragraf när jag löser uppgifterna även om jag nu får dom rätt. Får hålla tummarna för lätta uppgifter så det inte blir något problem.

Ska njuta lite extra av lugnet på tåget nu med musik i öronen. När jag kommer hem sen ska jag packa upp, plocka iordning, fixa mat och kolla genom plugget en sista gång.

Plugg, inlämningar och hemresa

Publicerad 2016-10-10 11:38:56 i Livet och sånt

Hade den mest ovärda skoldagen någonsin idag. Började 8.15 och slutade redan 8.50.. Så inte värt att tvingat upp sig själv tidigt på morgonen medan det forfarande var mörkt ute... Dagens lektion gick ut på att få tillbaka vår andra inlämningsuppgift. Lyckan över att jag klarade den också! Var nästan helt söker på att jag skulle få komplettera bägga inlämningarna vi har haft så är så lättad att jag inte behövde det. Fått höra sedan dag ett att 60 % kommer få komplettera osv. så var en bra självförtroendeboozt när man få klarade det. 
 
Var dock skönt att komma hem så tidigt och kunna slå sig ner i soffan igen och kolla på nyhetsmorgon. Kan ju vara bästa programmet. Fick ringt lite samtal som jag var tvungen och sitter nu och tentapluggar. Bestämde mig också för att faktiskt åka hem i veckan istället för att vara kvar här i Örebro. Kan ju lika väl sitta hemma och tentaplugga som här. Så kan jag passa på och gosa med vovarna hemma, umgås med Agnes och få spendera lite kvalitetstid med familjen. Mysigt! På lördag väntar en riktigt mysig grej också, räknar ner dagarna.... Vågar inte jinxa något genom att skriva det här riktigt än... 
 
Men nu ska jag återgå till pluggandet, straffrätt står näst på tur nu!
 
 

Finsittning

Publicerad 2016-10-09 15:01:34 i Livet och sånt

Igår hade vi avslutning på introduktionen med finsittning. Var strul med sittplatser och så vilket var lite tråkigt men annars hade vi en toppenkväll! Även Patrik kom när dom öppnade dörrarna senare på kvällen för nattklubben. Så kul! Fick han äntligen träffa dom jag ungås med här i Örebro och så var det kul att få festa lite ihop med honom. Har knappt gjort det fast vi varit tillsammans i 2,5 år nu. Galet vad snabbt tiden går!

Men nu ska jag gå och gosa ner mig i soffan bredvid Patrik. Ikväll åker han tillbaka till regementet och så ser jag inte honom på två veckor igen så måste passa på nu.

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela