Pauline Strand

Busigaste rutan-tutan

Publicerad 2017-04-25 20:04:36 i Livet och sånt

Pm:et är inlämnat och jag är fri från plugg fram till tisdag nästa vecka. Så underbart känsla efter att inte gjort annat än bott med näsan i böcker och datorn det sista. Så i eftermiddag har jag gosat massor och gett extra mycket energi till Rut. Har haft lite dåligt samvete över henne nu när det varit så mycket fokus på plugget. Hon har varit lite extra rastlös också eftersom det inte blivit så långa promenader eller bus eftersom hon måste vila pga tassen. Så idag har det varit massa gos <3 


Har även börjat plocka ihop alla saker här hemma nu för på torsdag och fredag kommer dom hit och byter golven! Är sååå taggad! 

Haha tyckte Rut hade varit lite väl tyst nu medan jag skrev detta och såg nu varför. Hon har legat och tuggat sönder ev av hennes sista hela leksaker. Nog för att det är trevligt att hon är tyst men alltid något fuffelns på gång då! Med tal om att göra sönder saker, när jag kom hem idag från skolan så hade hon fått undan kompostgallret framför skorna och dragit fram några skor som låg i vardagsrummet. Tuggat sönder den lilla rosetten på min ena ballaerinasko hade hon också gjort. Ska väl vara glad att det bara var rosetten och inte hela skon.
Ett år äldre nu tydligen

Publicerad 2017-04-23 14:00:00 i Livet och sånt

Jag fyllde ju år i lördags förra veckan. Himla trevligt ändå även om jag för första gången inte längtat något efter min födelsedag. Tecken på att man börjar bli gammal? Blev en lagom dag endå med sång och paket på sängen, påskprommenad, lite släkt som kom och firade mig och så avslutade vi kvällen med sällskapsspel och prosecco. Fick massa fint porslin, ett halsband och ett par jättefina fjällrävenbyxor av patrik. Har pratat om att jag velat ha ett par bra friluftsbyxor när jag är ute med Rut. Själv hade jag väl tänkt köpa någon billig kopia så blev himlans glad över att jag fick dessa godingar. Så fina och sköna! Kommer leva i dom nu.

Skruttan

Publicerad 2017-04-23 11:39:15 i Livet och sånt

Blev en sväng till veterinären med Rut i fredags. Hon sprang rätt in i mig ute när hon hade ett av sina ryck och fick jätteont i tassen. Var en stukning som jag misstänkte hon hon har fått lite antiinflammatorisk medicin nu och oj vilken skillnad det blev på henne efter bara en tablett. Lilla marodören börjar komma tillbaka. Har verkligen varit en helt annan hund här hemma i några dagar nu. Jätteskruttig, lugn, hoppar inget, vill vara nära nästan hela tiden. Allt sånt som hon i vanliga fall inte är haha. Nu är hon mest bara rastlös eftersom hon vill busa och så men inte riktigt kan eftersom man märker att hon fortfarande har ont. Förhoppningsvis är hon helt sig själv om några dagar.

Krångel

Publicerad 2017-04-18 19:21:33 i Livet och sånt

Igår skulle jag plugga hela dagen och vara sååå duktigt. Började plugga ändå. Sen skulle jag och Rut åka och möta Thirza. Men när vi kom till bilen så förstördes mitt humör helt när jag upptäckte att någon idiot hade kört på vår bil på parkeringen utan att lämna någon lapp eller något. När det sen är Patriks bil och inte min och han inte går att få tag på gjorde ju inte saken bättre direkt. Fick upp bagaget på bilen vilket var dumt för fick sen inte igen skiten igen. Så fick tömma hela bilen med hundbur och allt, släpa upp det till lägenheten och ha bilen ståendes olåst. 


Var på så dåligt humör sen så jag tryckte i mig tårtrester och nästan en hel chipspåse innan jag somnade i soffan. Helt normal reaktion osv? Vaknade när papppa ringde och sa att dom var hos mig för att hjälpa mig med bilen. Bästa överraskningen den dagen! En annan megabra grej var att när vi kom till bilen sen igen så hade han som kört på bilen varit där med en lapp. Ohh va lättare livet kändes då kan jag säga! Papp fick igen bagaget och bästa fast lite halvt det som var lös på bilen så nu kan jag iallafall köra den. Väntar bara på att försäkringsbolaget ska höra av sig nu så vi får reda på vad som händer.

Men plugget då. Lite fick jag gjort sen på kvällen ändå. Men inte så mycket som jag borde. Tror ni jag har pluggat som jah borde idag? Haha nej.... sämst på att plugga...


Lite allt möjligt

Publicerad 2017-04-17 11:51:02 i Livet och sånt

Nu har det verkligen varit tyst här ett tag. Så mycket som händer, som vanligt. Varit hemma nu under påsken och firat att jag fyllt 23 år. Nu börjar jag känna mig gammal haha... Patrik har även varit ledig och hemma hela förra veckan. Så dumt när man vänjer sig vid att ha honom hemma så åker han tillbaka till regementet sen. Så tomt här nu.... Dock är det ganska bra att det bara är jag och Rut också. Har ett PM som ska skrivas som jag verkligen måste fokusera på och är alltid lättare då när man är ensam. Ska fixa iordning mitt te nu och sätta mig med skiten. Känner mig stressad över det men vet knappt vart jag ska börja så blir så svårt att ta tag i det nu. Blir väl bättre när man väl kommer igång antar jag. 
 

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela