Pauline Strand

Hemmafix

Publicerad 2017-02-21 10:14:17 i Livet och sånt

Sakta med säkert så hittat jag små saker som jag tycker passar in i lägenheten. Nu har jag fått upp glaskulor med växter som hänger så fint ovanför fotöljen inne i sovrummet. Har även lite mer planer på vad jag skulle kunna tänka mig i sovrummet för att göra der lite mer mysigt och ombonat. Får se när det blir möjlighet att införskaffa lite utav det. Så kul att hålla på och fixa här hemma! 

Mysig start på dagen

Publicerad 2017-02-19 19:49:01 i Livet och sånt

Imorse vaknade jag till en massa gulliga lappar från min älskade pojkvän som han hade lämnat lite överallt. En sån liten sak som ändå gör en så himla glad! 


Kom hem från Rom i fredagskväll. Har en massa bilder därifrån men får se vad jag hinner och orkar lägga upp här. Är väl mest orken det är fel på haha... 


Rom

Publicerad 2017-02-13 00:04:36 i Livet och sånt

Igår var jag på klassfest med min gamla mellanstadieklass. Är 11 år sedan vi slutade skolan och jag har inte sett många utav dom sedan dess. Var en ganska konstig känsla när man kom dit och träffade alla. Men vi hade så himla kul! Man blev mer avslappnad ju mer kvällen gick (och ju mer vin man drack..) och jag kom hem klockan 3 på natten så det borde ju vara ett bra betyg ändå. Men som sagt, himla konstig grej ändå.


Just nu så har vi nyss kommit fram till Rom och jag har bäddat ner mig i sängen på hotellet. Vad vi har sett hittills av hotellet så verkar det så mysigt och fint. Superlitet dock vilket gör det ännu roligare tycker jag. Rummet är så fint! Och varje morgon ska vi få frukost serverat på rummet, känns himla lyxig. Får väl dock se hur frukosten här är.. men nu sova! Imorgon ska vi promenera runt och upptäcka Rom lite. Väldigt mycket hund

Publicerad 2017-02-09 10:42:21 i Livet och sånt

Idag började bra! Trodde inte alls det när Rut vaknade klockan sju och spydde. Tänkte bara att där rök min sista timme med sömn men oj vad fel jag hade. Vi båda somnade om och sov som stockar till halv tio sen! Detta är helt otroligt!! Rut har alltid väckt mig senast åtta tidigare så att hon nu kunde sova så länge var helt fantastiskt. Tror inte jag har sovit sähär mycket sen hon flyttade hem i november. Japp, jag vet att jag låter som en småbarnsmamma just nu men det är lite så mitt liv ser ut för tillfället. 

Morgonen har fortsatt ännu bättre sen. Fick hemleverans av ett paket jag hade beställt (hur bra med hemleverans föresten??). Såklart med hundsaker haha... Så nu har Rut en egen liten koja hemma att krypa in i. Egentligen är meningen att hon ska vänja sig vid den såpass myket och det ska bli hennes trygga plats så vi han ha med den på hundkurserna och hon kan vara i där då när vi har teori. För min hund bli galen av att sitta still och ta det lugnt. Inte hennes starka sida om vi säger så. Så nu ska det övas! 
Jag tycker det är mest irriterande att den där kojan är brun och grön, passa inte alls in i mitt annars gråa vardagsrum.. Synd när man inte kan matcha hundsakerna med resten av inredningen haha! 

Rut är för övrigt så rolig nu när hon har tappat en massa tänder (underbart för mina händer!) för hon har svårt att bita tag i saker. Tennisbollen tappar hon flera gånger när hon hämtar den osv. Imorse på prommenaden så kämpade hon med att få med sig en pinne men det gick inte heller så bra så efter 10 meter gav hon upp. Inte lätt att vara tandalös. Bästa var ockås sen när vi kom in och hon snurrade runt så snabbt i hallen så hon knockade sig själv med hallbyrån, kollade upp lite groggy, öppnade munnen och ut trillade ytterligare en tand. Alla sätt ärju bra sätt!

Men nu måste jag ställa mig och diska. Agnes kommer snart hit och ska plugga lite så är kanske bra om man kan se köket då.

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela