Pauline Strand

Festhelg

Publicerad 2017-01-30 08:57:00 i Livet och sånt

Denna helgen alltså. Pensionärspauline har faktiskt varit ute oxh dansat! Först i fredag var jag, Sanna oxh Alice ute och åt middag på Paolos. Seriöst den godaste pizzan jag ätit?? Helt galet! 

I lördags sen så kom Agnes hit och sov över. Vi satt hör hemma och åt lite goda charkisar, drack en massa rödvin och hade det trevligt. Sen åkte vi in till makeriet och drack drinkar innan vi fick bort till Ritz oxh dansade. Vid halv ett så kände vi oss nöjda, tackade för oss och åkte hem. Så skönt att ändå ta sig hem såpass tidigt. När vi kom hem sen så ställde vi oss och lagade mat haha! Så halv två satt vi och åt klyftpotatis och lövbit, helt normalt. 

Igår var vi lite slitna kan jag säga. Mådde dock bättre än vad jag trodde jag skulle göra så det får man väl var glad över. Vi åt lite brunch och sen åkte Agnes efter lunch. Själv var der en väldigt lugn dag här sen, slappade mest i soffan och så. Så just nu har jag lite för mycket plugg att göra till skolan idag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela