Pauline Strand

Sjukstuga

Publicerad 2017-01-08 21:16:16 i Livet och sånt

Nu är jag och Rut ensamma igen efter att Patrik åkt tillbaka till Karlsborg. Ligger i soffan och känner mig halvdöd i feber vilket inte känns så himla kul just nu... Får så dåligt samvete för Rut när jag inte orkar ut och busa och leka med henne så mycket som jag vill. Förhoppningsvis överlever hon ändå med korta promenader, leta lite godis inne, träna och annat kul. 

Just denna veckan är det en del i skolan också.. Denna dumma tajmingen alltså! Så jag som inte gillar att ta tabletter lever nu på alvedon i ett hopp om mindre ludd i huvudet och lite mer ork så jag orkar med allt. 

Vi har äntligen fått upp lite mer saker på en vägg här hemma! Hyllor ovanför tv:n som jag är sååå nöjd med. Ska bara få till rätt saker som ska stå där innan jag känner mig 100% nöjd. 
Nu är det bara sovrummet kvar som det behöver komma upp något på väggarna... Men ska suga på den karamellen lite till innan det åker upp något där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela