Pauline Strand

Tapas

Publicerad 2017-01-04 10:02:28 i Livet och sånt

Vi hade en superbra resa upp till kiruna! Har så mycket bilder på kameran att visa men får ta det någon annan dag. Fick äran att följa med Sara och hennes familj på renskiljning, så häftigt! Men som sagt, mer om det när jag kan lägga upp bilderna.


Igårkväll var jag och Patrik hemma hos Agnes och Joakim på kvällen och åt massa god tapas vI hade fixat med, spelade spel och hade det sååå trevligt! Blev riktigt livat medan vi spelade med andra ord haha. 

Idag är det dags att åka tillbaka till Örebro igen. Ska ändå bli skönt att komma hem igen och få lite ordning på vardagen. Patrik sover dock fortfarande och jag är vaken pga Rut. Hon lever rövare och är helt galen... just nu försöker hon gräva sig genom mattan, fått tagit två vantar ur munnen på henne, hon har skällt som en idiot för att försöka få igång casmira. Skaffa valp, skitkul haha...! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela