Pauline Strand

Försök till plugg

Publicerad 2017-05-08 22:17:40 i Livet och sånt

Sitter och försöker plugga. Ni kan ju säkert tänka er hur det går med tanke på att jag nu istället skriver här... Gör nästan allt annat än pluggar haha. Kollat hundburar eftersom vi ska köpa en ny, kollat på balklänningar eftersom jag har mersmak från i helgen, läst alla bloggar, kollat allt på facebook osv. Har snart fått gjort allt inför nästa seminarium. Men fastnade på några fruktanvärt tråkiga frågor och då svävade jag iväg... Har ju i vanliga fall bäst fokus på att plugga på kvällarna men tydligen inte ikväll. Jobbar ju i och för sig bäst under press också och detta seminariet ska jag inte ha förrän om först några dagar så är ute i god tid denna gången. Skulle behöva börja ta tag i tentapluggandet nu också. Men samma där, har inte riktigt kniven på strupen än. Men nästan. Är 4 veckor kvar till tenta och måste repitera allt från denna terminen vilket är ganska mycket. Så är egentligen god tid att ta tag i det nu. 
 
Men ska försöka fokusera nu igen. Snart kommer nog Rut och buffar på mig för hon vill ut och kvällskissa. Lilltjejen har sovit nästan hela dagen. Alltidså när hon kommer hem igen efter att ha varit hemma hos mamma och pappa, måste vila upp sig då. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela