Pauline Strand

Plugg, brand och promenad

Publicerad 2017-05-20 10:27:48 i Livet och sånt

Här hemma består livet av mest plugg nu för tiden. Tenta om två veckor på allt vi haft hela terminen... Så mitt köksbord är för tillfället borta och helt täckt av böcker osv. 


Var så himla otäckt igår. Kollade ut genom fönstret och såg bara kolsvart rök. Är min största skräck att det ska börja brinna hör i huset och jag ska få med mig Rut ut. Så fick nästan halv panik när jag såg röken och tog med mig Rut ut fort som bara den. Ute såg jag att det inte var vårt hus som brann iallafall utan vårt sophus som ligger kanske 20-30 meter från huset. Helt övertänt var det när vi kom ut. Men brandkåren kom väldigt snabbt ändå och släckte det. Antagligen någon smart människa som slängt en engångsgrill som inte var helt släckt... Men skönt att det "bara" var sophuset iallafall. Men hade lite svårt att slappna av sen på kvällen. Har sån sjuk respekt för brand. Är så obehagligt... 

Aja, ska försöka få med mig min hund ut på promenad nu. Vaknade för över en timma sen men hon har vägrat att gå ut. I vanliga fall så går vi på promenad det första vi gör när vi vaknar så vet inte vad som hänt med henne. Men ifs så vaknade jag inatt av att hon låg och tuggade tuggben (?) så hon är väl extra trött idag eftersom hon inte sovit hela natten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela