Pauline Strand

Slottsbalen

Publicerad 2017-05-07 15:36:53 i Livet och sånt

Herregud vilken kväll vi hade igår! Vi som i vanliga fall är världens pensionär stapplade in i lägenheten vid fyra imorse... Igår anordnades juridiska föreningens årliga slottsbal som jag och Patrik gick på. Så himla rolig och trevlig kväll! Massa god mat, härlig underhållning och dans. Fick nästan dra med mig Patrik hem vid fyra för han ville vara kvar ännu längre. Aldrig sett han dansa så mycket innan! 


Idag mår man ju dock som man förtjänar... hade glömt bort hur fruktansvärt det är att vara bakis. Vi kom upp ut sängen först vid 12 och har inte gjort så mycket mer än slappat i soffan och kollat film. Mysigt ändå. Ska fixa oss lite nu och åka hem till mamma och pappa och hämta Rut. Saknar den lilla grisen! Så himla tomt här hemma utan henne. Sen ska Patrik tyvärr tillbaka till Karlsborg. Alltid lika jobbigt när han ska tillbaka till jobbet igen. Varför går helgen så fort för? Som tur är så kommer han hem nästa helg igen vilket är skönt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela