Pauline Strand

Örebro

Publicerad 2018-08-28 23:25:29 i Livet och sånt

Är tillbaka i Örebro en snabb sväng nu. Hade bl.a. en omtenta som jag skrev igår (håll tummarna för mig att den gick vägen!). Var även på en jobbintervju för ett extrajobb här i Örebro igår som jag fick! Så kul! Inget kontrakt eller så skrivet än så vill inte jinxa något nu men ska höra av mig nästa vecka så ska min upplärning planeras. Ska bli kul med ett nytt jobb. Längtan efter flytten blir allt större och större nu också. Tog en promenad förbi nya lägenheten igår och spanade lite och den bli sååå fin! 

Idag har jag mest tagit det lugnt. Sov till jag vaknade vilket blev vid tio-tiden. Där försvann min tanke om frukost framför nyhetsmorgon haha... men jag ska inte klaga. Var så skönt att få sova ut. Sen blev det en promenad bort till favvobageriet för att köpa lite fika och bröd. Som jag har saknat det surdegsbrödet! Efter denna kraftansträngning till promenad så passade det perfekt med en lite tupplur i soffan. Som sagt, lugn dag. Lyckades faktiskt klämma in en löparrunda där på eftermiddagen innan Patrik kom hem också. Flera gånger på rundan såg jag kantareller och blev så glad! Och lite sur över att jag inte hade någon påse eller liknande som jag kunde lägga dom i för att få med dom hem. Är så taggad på att gå ut och plocka svamp nu! Dom jag såg nu var ju bara längst elljusspåret så finns säkert massa inne i skogen! 

Men nu ska jag hoppa i säng. Tidig dag imorgon som väntar! 


(null)

(null)

(null)
(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela