Pauline Strand

Semesterveckan

Publicerad 2018-08-12 07:23:11 i Livet och sånt

Det där med semster känns som det var väldigt länge sedan när man sittar svintrött på jobbet klockan halv sju på morgonen.. Men oj vilken härlig semester vi hade ändå! 
Den började nere på Oknö utanför Kalmar där vi hade klassåterträff med rymd. Så himla mysigt att träffa alla igen! 13 stycken blev vi som kunde ta oss dit över helgen. Det badades, spelades spel, åt mat, drack gott och bara umgicks. En perfekt start på semestern!
 
Efter den helgen blev det en vecka nere i Båstad hos Patriks familj. Där hade vi det sååå bra! Sov länge på mornarna, tog dagarna som det kom, träffade massa familj och bara njöt. Lyckades tjata med Patrik ner till havet så jag fick bada två gånger iallafall även om jag inte fick med den badkrukan ner i vattnet. 
 
Men var verkligen en helt perfekt semestervecka. Tycker Båstad är en så himla mysig liten stad men herregud vad folk det var där nu på sommaren! Och då sa alla att det var jättelite folk när vi var där om man jämförde med två veckor tidigare när det var tennisveckan. Jag hade nog fått lite panik av alla människorna då haha... 
 
Det sista vi gjorde på semestern var att åka ner till Simrishamn för att fira Patriks farmor som fyllde 80 år. Hon hade ingen aning om vart hon skulle eller vilka som skulle med och hade försökt få någon att försäga sig hela veckan om det. Men vi lyckads överaska henne ändå! Vi var ett litet gäng med barn, barnbarn och respektive och det var så mysit vi kunde vara med och fira henne. 
 
Sen vart semestern slut för denna gången. Veckan gick alldeles för snabbt och jag längtar redan till nästa semster haha. 
 
  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela