Pauline Strand

Julen

Publicerad 2018-12-26 18:17:04 i Livet och sånt

God jul! Eller god fortsättning kanske man ska säga nu?
Iallafall, vi hade en supermysig jul! Om en lite stressig fast vi bara var hemma hos mamma och pappa hela dagen. Känndes lite som att dagen bara flög förbi och man inte riktigt han njuta och få den där riktiga julkänslan som jag annars har haft hela december. Blev lite snuvad på konfekten kan man säga. Men men! Mysigt var det iallafall :) Fick massa fina och välbehövliga julklappar, bla ett par nya täckbyxor, massa finporslin, en knivslip, ett armband osv. Kände mig riktigt bortskämd när jag såg högen med julklappar som var till mig. 
 
Igårkväll så packade vi sen bilen full sent på kvällen och åkte hem till Örebro igen. Patrik skulle iväg till Norge idag och jobba och jag har behövt plugga lite. Hur mycket plugg som har blivit gjort är en annan femma... Har varit ute och gått en långpromenad in till stan med Rut, tagit en dusch och hoppat i min nya pyjamas nu. Väntar på att middagen ska bli klar så jag kan gosa ner mig lite i soffan och kolla på film. Är ju ändå det mysigaste att göra under mellandagarna. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela