Pauline Strand

Bla bla bla

Publicerad 2018-02-10 18:23:55 i Livet och sånt

Denna helgen är Patrik äntligen hemma igen! Blir inte mycket gjort för oss dessa dagarna. Patrik är ganska sliten efter två veckor med vinterutbildning i kiruna. Idag fick vi till en promenad till stan med Rut och fika på samma café som vi fikade på med Alice förra helgen. Rut charmade en massa folk på cafet! Njöt verkligen när hon fick hälsa på flera olika personer vår sociala hund. 

Just nu har vi istället en väldigt trött hund som ligger och sover med huvudet i knät på mig <3 ligger och kollar på sammandraget från första dagen på OS. Så tråkigt att det blir på så dumma tider för oss i Sverige. Missade Charlotte kallas guld-lopp imorse men lyckades se skidskytten idag iallafall. 

(null)


Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela