Pauline Strand

Snurrig mormor och understimulerad hund

Publicerad 2018-02-06 22:15:39 i Livet och sånt

Känner mig helt utpumpad och slut ikväll. Så jobbig har dagen ändå inte varit men ändå är huvudet tungt. Var med mormor till arbetsterapeuten idag för att göra körkortstester. Vad det verkar så klarar hon förhoppningsvis inte dom vilket skulle göra våra liv så sjukt mycket lättare. Då ska hon även få göra demenstester vilket hon heller antagligen inte (förhoppningsvis inte!) skulle klara. Det här med att ha en mormor som är sjukt snurrig är inte så jäkla party alltså. Ger en verkligen huvudvärk ibland. Varenda gång man tycker att man har löst något som hon har snurrat till det så kommer nästa sak. Som sagt, våra liv skulle bli mycket enklare om vi fick på papper att hon är dement. 
 
Annars så känns det som att tiden mest bara försvinner och jag hinner inte ens med häften av det jag skulle behöva göra. Just nu hamnar skolan mest efter vilket är det som jag egentligen borde prioritera mest... Idag känner jag även att Rut har blivit lite bortprioriterad och inte fått tillräckligt med stimulans som hon behöver så hon har varit lite rastlös ikväll. Imorgon ska jag bada och klippa henne så då lär hon nog vara helt slut på kvällen istället. Hade så himla mycket tovor i pälsen på huvudet, nacken och halsen. När jag skulle försöka reda ut dom häromdagen så insåg jag att det inte gick och såg ockås att hon hade fått ett litet sår på örat så blev så orolig att det var pga av tovorna och att det hade blivit för tätt under dom och att det var början till eksem så rakade av all päls på huvudet då. Så just nu är hon jätteful och ser ut som en liten bodybuilder med ett litet huvud och jättekropp pga så mycket päls där. Så imorgon ska jag försöka få henne lite mer proportionerlig. Tar dock emot lite att klippa henne nu mitt i vintern men hon får ha ett täcke istället om det är för kallt ute. Men hon är inte alls lite söt längre nu när hon inte har sitt fluff på huvudet :( Tur att det växer ut snabbt! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela