Pauline Strand

En väldigt bra helg

Publicerad 2018-01-28 22:27:25 i Livet och sånt

Hemskt vad fort helgerna går när Patrik är hemma. Lämnade honom vid tåget nu ikväll så är så himla tomt här hemma nu igen. Haft en riktigt bra helg ändå! Varit hemma mycket och tagit det lugnt. Hänt lite extra kul saker också, mer om det dock en annan dag. 
 
Helgen har förutom att mest tagit det lugnt bestått av att vi gick en sväng på Hindersmässan i fredags och köpte massa gahhkko och åt en massa goda saker samt att jag verkligen har storstädat köket. Höll på i kanske sju timmar och skrubbar varenda centimeter i vårt lilla kök. Men nu jäklar så är det rent! Så rent så jag knappt vill vara där inne för jag är rädd att jag bara smutsar ner det igen haha... Planen är att även badrummet ska få sig en likadan storstädning också när jag får tid till det. 
 
Imorgon blir det en fullspäckad dag. Ska åka till Västerås på morgonen med Rut till fysioterapeuten för återbesök så vi ser att hon går bättre. Har haft benmachetter på henne när vi varit ute på prommenader nu sen innan jul så hoppas det har gjort sitt. Sen är det seminarium i skolan innan jag packar in mig och Rut i bilen igen och åker hem till mamma och pappa. Mycket körande alltså. Vilket jag hatar haha.. Men ska preppa med några bra poddar så överlever jag nog. Men nu ska jag föröska plugga lite mer inför seminariet imorgon (ja, jag är expert på att vara ute i sista sekund när det gäller plugg...) här i sängen innan jag somnar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela