Pauline Strand

Hemmahelg

Publicerad 2018-01-16 11:50:00 i Livet och sånt

Trots kaoset som var i fredags och allt det jobbiga med det så har det ändå varit är härligt helg hemma hos mamma och pappa. Såklart massor att göra som vanligt haha. Pappa fyllde år i lördags så så var släkten här och firade honom. Jag och mamma var även iväg på lördagen på hennes fadders 90-årsdag. Patrik den stackaren var ensam hemma med alla hundarna när vi var borta och han hade ahft fullt upp haha... Helt slut när vi kom hem. 
 
I söndags sen var det lite lugnare iallafall. Jag fick äntligen permiäråka mina nya längskidor! Skulle egentligen gjort det på fredagen men blev ju lite ändrade planer pga Inez då. Fick med mig mamma upp till berget och vi åkte 5,1 km. Sååå skönt! Älskar verkligen att åka längd. Dock känns det rätt rejält i ljumskarna nu efteråt... Trodde jag skulle ha träningsvärk i hela kroppen så ändå skönt att det bara är i ljumskarna det gör ont. 
 
Skulle egentligen åkt hem i söndags till Örebro men blev lite ändrade planer efter Inez krampanfall. Stannade hemme igår också och åkte tillbaka på eftermiddagen så Inez fick vara hemma istället för att vara med pappa på jobbet. Ska ju inte vara någon fara alls med henne egentligen men ändå skönt att ha henne hemma nu när jag ändå hade möjligheten att stanna kvar en dag extra. Sen kommer jag tillbaka hem till mamma och pappa på torsdagkväll igen så hon även får vara hemma på fredag med. Allt för dom små hulliganerna hemma! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela