Pauline Strand

En helg med Alice

Publicerad 2018-07-19 09:49:02 i Livet och sånt

Förra helgen var så mysig för då var Alice här och hälsade på. Hon kom hit sent på fredagkvällen efter jag hade slutat jobbet och åkte på söndagen vid lunch. Kommer vara sjukt tomt utan henne i Örebro i höst då hon ska ha praktik och så.... 

Men men, helgen var jättehärlig iallafall! Lördagen började vi med fika uppe i Blomberg innan vi åkte vidare till Filsbäck och badade. alltså den badplatsen! Har knappt varit med om något ställer som varit så långgrunt som det var där. Och så varmt och skönt i vattnet! 
Efter badet så blev det ett stopp i Mariestad där vi åt glass vid hamnen innan vi åkte hem och badade i poolen. På kvällen sen så åkte vi till golfbanan och spelade lite också. Så mysigt! 

I söndags innan hon åkte hem sen igen så blev det några timmar på badplats. Åker så sällan och badar någonstans eftersom vi har poolen hemma. Men var så härligt!! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela