Pauline Strand

Stockholm

Publicerad 2018-06-30 16:40:20 i Livet och sånt

Patrik fick en week-end i Stockholm utan mig i julklapp och nu för någon vecka sedan blev det äntligen av. Tre dagar fick vi där tillsammans och det var så mysigt! Att bara vara vi två, ingen hund, inga måsten, vi bodde på ett superfint hotell och bara gjorde massa mysiga saker. Som Patrik sa efteråt, man blev ju nästan nykär igen efter dom dagarna haha! 

Vi han med mall och scandinavia, gå på gröna Lund, strosa runt i stan, shoppa, fika och äta massa gott, dricka drinkar på kvällarna, träffa Fredrik och bara ha det så bra. 


(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)
(null) (null)

(null)
(null)

Helsingborg

Publicerad 2018-06-29 13:32:30 i Livet och sånt

I början av sommarlovet efter jag hade jobbat några dagar på det nya jobbet så åkte jag ner tre dagar och hälsade på lillebror i Helsingborg. Så himla mysigt att umgås bara vi två ibland (även om jag ofta blir galen på honom...). Skulle egentligen åkt iväg till en supermysig butik med inredning, kläder och gott fika första dagen men den var stängd. Så istället gick vi runt på stan lite och sen åkte vi båt och åt räkbuffe. Rimligt ändå! När vi rullat av båten, kommit hem och satt på en film så tog det väl inte längre än en halvtimme innan jag sov gott i soffan. Standard ändå... 

Dagen efter gjorde vi det som vi båda hade längtat efter, tivoli i Köpenhamn. Vi blev som två 7 åringar igen och vi åkte allt (förutom Erik som bangade slänggungorna som gick 40 meter upp i luften, fegisen). Hade så kul! Han med lite mat på vapiano och gå runt inne i Köpenhamn en sväng också innan vi satte oss på tåget och båten tillbaka till helsingborg, 

Sista dagen så hände det inte så mycket. Go’ frukost med pannkakor, en sväng till väla där jag köpte ett par nya skor och sen lite städ och fix i Eriks lägenhet blev det innan tåget rullade hem mot skövde igen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sommarlov

Publicerad 2018-06-28 10:40:36 i Livet och sånt

Jag har så mycket jag vill lägga upp här och  berätta om. Älskar att ha allt samlat här så jag kan gå tillbaka och läsa! Njuter verkligen för fullo utav sommaren just nu! Första månaden av sommarlov har verkligen swishat förbi med massa jobb, några dagar i helsingborg, Liseberg, några dagar i Sthlm och bara njuta av värmen. Ligger just nu på soffan ute på altanen med en skål jordgubbar och hallon i knät och hundarna springer lösa ute på tomten och busar med varandra. Lyxen att varje morgon nu kunna gå och plocka bär i trädgården och ha till frukost! Det är verkligen  en dröm för mig och jag njuter så när jag står på knä där i buskarna och letar efter bären. Det enda som saknas just nu är väl att Patrik inte är hemma, annars är allt läskigt bra just nu <3

(null)

Äntligen regn

Publicerad 2018-06-11 00:11:22 i Livet och sånt

Mitt lugna sommarlov rullar på allt för fort. Är lite smått inne i allt nytt med jobbet och försöker njuta av det fina vädret så mycket som möjligt. Slutade vid nio ikväll och satt nu nyss en timme ute på altanen ihop med mamma och bara njöt av att höra regnet smattra mot taket (sällan regn ändå är så efterlängtat) och drack te, så himla mysigt. Var egentligen påväg att lägga mig redan vid tio men fastnade och det kändes ändå så värt att spendera tiden där ute istället för att sova. Kommer nog dock ångra det imorgon eftersom alarmet ringer vid fem. Jag är ledig från jobbet och ska åka ner till helsingborg och passa på och umgås lite med Erik. Ska bli så mysigt! 

Här är lite härliga bilder från sommarlovet so far! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela