Pauline Strand

Tenta, nytt jobb och tröttmössa

Publicerad 2018-03-19 22:31:15 i Livet och sånt

Känns som jag inte skriver annat än att jag är trött haha. För gissa vad, idag är jag helt slut! Var hemma hos mamma och pappa igår och åkte skridskor i det helt fantastiska vädret, bakade pizza i bakugnen och myste. Var extra mysigt för även lillebror var hemma en sväng så jag fick umgås lite med honom.
 
Blev en tidig morgon imorse när jag skulle med tåget tillbaka till Örebro. Var i skolan i två timmar men sen när jag kom hem stendäckade jag i soffan i fyra timmar... Har dock varit väldigt trött även sen när jag vaknade och ska nog snart krypa ner i sängen för natten. Har spenderat kvällen med pluggande. Sitter och går genom de gamla tentorna nu. Kommer ju kanske inte spika tentan men borde bli godkänd på den iallafall hoppas jag. Men ska inte säga för mycket, kan ju få en jättejobbig och svår tenta på torsdag. 
 
Imorgon börjar jag också mitt nya jobb. Ser fram emot det! Känner mig såpass lugn inför tentan ändå så det inte känns stressigt att jobba nu dagarna innan vilket är skönt. Har långa dagar dock, 10-19. Lite irriterande också att det tar 15 minuter att köra bil dit egentligen men det tar 45 minuter när jag åker buss. Men då har jag tid till att gå genom lite plugg iallafall. 
 
Rut är hos mamma och pappa nu denna veckan eftersom jag har så mycket. Men är så konstigt och tomt här hemma utan henne. Tror jag ser henne överallt, tänker att jag ska gå och kolla efter henne hela tiden osv. Inte så jag tycker det är jobbigt och tomt utan henne (även om jag såklar saknar henne) men är så konstigt utan henne hemma. På onsdag ska Rut även få börja dagis. Hönsmorsan som jag är så är jag såååå nervös inför det! Tror det kommer gå toppen egentligen men hon är ju min lilla plutt... Kommer aldrig klara av att få riktiga barn sen med tanke på hur hönsig jag är med Rut haha... 
 
Ser så mycket fram emot torsdag när tentan är över! Då ska jag till stan och shoppa lite saker som behlver fixas och sen ska jag storstäda här hemma! Herregud vad det verkligen behövs. Har levt som i en bubbla de senaste så. I helgen så ska jag och mamma på spa i Falkenberg också, ska bli så himla mysigt! Bara slappna av och ha det gött. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela