Pauline Strand

Tenta och nytt jobb

Publicerad 2018-03-15 20:15:34 i Livet och sånt

Det är lite mycket just nu. Har tenta på torsdag i förvaltningsrätt. Har förstått den läraren att hon gillar att göra svåra tentor så pluggar gärnet nu i ett hopp om att klara den. Tycker det vi håller på med just nu i denna kursen är väldigt kul och hade velat göra bra ifrån mig. Men kommer vara nöjd så länge jag klarar kursen!
 
Har även tackat ja till ett extrajobb jag har fått idag också. Ser fram mot att börja jobba lite nu igen. Gillar egentligen att jobba mer än att plugga (men älskar friheten an har när man pluggar) och nu när Rut är såpass stor så känns det som jag har lite tid över att kunna jobba på. Ett stort pluss är att jag kommer kunna ha henne med mig! Dock får hon inte följa med nu i början för jag känner att jag måste bli lite varm i kläderna där först haha. Ska jobba på en typ bilfirma som köper in bilar. Börjar redan med introduktion på tisdag och onsdag, himla smart av mig när jag har tentan på torsdag hehe... Därav lite stressad just nu att hinna med allt. Men det kommer gå fint! 
 
Känner mig dock som en halvdålig matte till Rut just nu. Blir långprommenader på dagarna och lite mental aktivering på det men annas är jag ganska tråkig och sitter mest med plugget. På söndag ska vi åka hem till mamma och pappa över dagen och då får Rut även stanna kvar där i några dagar när jag har fullt upp med tenta och intro på nya jobbet. Blir bäst för oss bägge så. Men nu tillbaka till plugget!
 

Livet just nu, ett köksbord fullt med skolsaker, choklad och lite annat livsnödvändigt när man pluggar .

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela