Pauline Strand

Massa hundträning och lite annat kul!

Publicerad 2018-05-07 23:13:09 i Livet och sånt

Full rulle (som vanligt hehe...) med skola, hundkurser, jobb och allt där emellan. I helgen hade vi två halvdagar bara med hundkurs om miljöträning vilket var så himla bra och nyttigt. Sånt som är så självklart men som jag aldrig har tänkt på, typ hur vi gör när vi tar ut Rut från bilen på en ny plats för att hon ska klara miljön på så bra sätt som möjligt. Himlans bra! 

I lördags var jag även en sväng på Boda Borg tillsammans med ett gäng från klassen. Hade verkligen glömt bort hur fantastiskt kul det är! Skrattade som bara den! Och har rediga blåmärken på knäna och träningsvärk i axlarna nu efteråt, precis som det ska vara. Vi var två lag och det blev lika mellan oss, kanske tur det haha! 

Men medan livet rullar på som vanligt här hemma så känns det så galet sjukt att allt har vänts upp och ner för min partner in crime Agnes som gått och blivit mamma idag. Heeeelt sjukt! Som jag ser fram emot att få gosa ihjäl och skämma bort den lilla killen sen alltså! Men så himla surrealistiskt hur allt är som vanligt här och hon nu har en liten bebis. Så himla glad för deras skull iallafall, längtar tills jag får träffa honom nu <3 

Men nu måste jag verkligen sova. Som sagt, mycket nu och det är en lång dag imorgon igen.  

(null)

(null)

(null)

Och 99% av bilderna jag tar är ju på min hund... så det är vad som bjuds haha! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela