Pauline Strand

Sommarlov!!

Publicerad 2018-05-31 23:29:28 i Livet och sånt

Nu är jag äntligen hemma på landet och har sommarlov! Som jag har längtat efter detta!! Dom sista veckorna har varit förjävliga i en sinnessjukt varm lägenhet och med massa tentaplugg. Första jag gjorde nu ikväll när jag kom hem till mamma och pappa var att hoppa i poolen ihop med hundarna, så galet skönt! 

Imorgon ska jag försöka packa upp mitt liv här hemma, träffa Agnes en sväng och så ska Rut bli klippt. Fullt ös alltså. På lördag sen drar sommarjobbet igång, ska bli väldigt kul faktiskt. Sen måste jag ärligt säga att det känns lite tungt att börja lära in en massa nytt just nu när hjärnan känns allmänt mos efter tentor osv.. men ser ändå fram mot det! 

Men nu ska jag sova, är såååå trött!

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela