Pauline Strand

Den senaste veckan

Publicerad 2018-11-02 23:01:57 i Livet och sånt

Spenderar för tillfället alldeles för mycket tid med att tentaplugga. Det tar aldrig slut! Om en vecka är det iallafall över vilket känns oerhört skönt. Något som är mindre skönt då är att europa-rätten börjar istället, men det är ett senare problem. 
 
Förra helgen var så kul! Först var Alice här och vi sprang run for your life här i Örebro. Vi bägge kom i mål med två liv i behåll och fick medaljer som survivers. På söndagen så blev det en sväng på stan. Inte så ofta jag gör det så var supermysigt. Hem fick jag med mig två stickade tröjor vilket alltid är kul! Eftersom Alice inte pluggar här i Örebro denna terminen så var det så himla mysigt att få lite tid ihop med henne dom dagarna. Och som jag längtar tills hon är tillbaka här i Örebro till våren! 
 
När jag väl hade släppt Alice på tågstationen sen så kom jag inte mycket mer än hem och vände innan vi åkte och plockade upp Thirza. En helg full med vänner verkligen, sån lyx! Blev massa mat, legobygge och allmänt mys den kvällen. 
 
Under veckan sen har det inte hänt så värt mycket. Inez lyckades komma loss ur kopplet en kolsvart kväll här hemma (paniken som varade i dom sekundrarna innan jag fick tag i henne igen var fruktansvärd). Jag har nu köpt ett nytt koppel och ska slänga det gamla! Lösa hundar i stan klarar jag mig gärna utan. Patrik fick med mig och Rut ut på en löparrunda häromdagen. 5 km fick vi ihop och jag tror verkligen Rut älskade att få vara ute och springa med oss bägge två, vifftade på svansen heeela rundan. Hon blir bara mer och mer husses tjej nu när Patrik är hemma lite mer. Ligger inne hos honom på hans rum hela tiden. 
 
Men nu ska jag släcka och sova! Imorgon byter jag ut plugget för en liten stund mot jobb. Iallafall på dagen, lär säkert bli lite pluggande på kvällen sen när jag kommer hem.... 
 

Kommentarer

Postat av: Thirza

Publicerad 2018-11-04 13:31:35

Det var sååå mysigt att få hälsa på er, ni har det så fint hemma <3

Svar: Var så mysigt att få ha dig här <3 blir ju inte så ofta nu tyvärr så alltid extra kul när vi lyckas så vi kan ses! tack!
Pauline Strand

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela