Pauline Strand

Dumma skolan och bästa voven

Publicerad 2018-11-08 00:14:49 i Livet och sånt

Gahhh är så less på att plugga nu. Sitter och gör gamla tentor nu och ena frågan så känna det jättebra och som att jag har koll på det men så nästa fråga så sitter jag som ett jäkla frågetecken. Så vi får väl se hur tentan går. Känns som det har gått alldeles för mycket tid och energi åt till flytten så skolan hamnade bakom lite där ett tag och det är svårt att försöka få ikapp det nu. Hoppas verkligen jag klarar tentan men vi får väl se helt enkelt. Hämtade ut mitt pm idag som jag måste komplettera vilket är surt. Dock vet jag om att det var ett dåligt pm så vart inte superförvånad. Men men. Har ändå varit ganska motiverad till plugg efter sommarloven innan men inte efter denna sommaren. Hade ju omtenta i augusti så kunde aldrig riktigt släppa skolan under sommaren så tror det är därför. Och sen flytten. Men men. Ska väl sluta klaga haha... 

Kan skriva om något roligare istället, Rut! Vi var på hundkurs idag idag och min lilla tjej charmade verkligen alla idag. Elin (instruktören) skulle visa hur vi skulle träna ett tricks på Rut. Men sen satt hon kvar med bredvid Rut lite efter hon hade visat för att prata mer om det och jäklar vad Rut försökte utnyttja situationen då med att få gosa. Hon kröp närmre, puttade på elin med nosen och massa sånt för att få gos. Alla skrattade gott åt alla hennes försök och tyckte hon varså  charmig. Sen var hon världens bästa idag på träningen. Det mörks verkligen att hon är en liten cirkushund som älskar att göra konster. Och snabbt lär hon sig också! Mattes duktiga tjej <3 nu ska jag släcka för att sova och krypa lite närmare min tjej här i sängen och pussa massor på henne! 

(null)

Längtar tills på fredag då jag kan packa undan allt och få tillbaka ett liv (och köksbord haha)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela