Pauline Strand

En tand fattigare

Publicerad 2018-11-13 10:52:12 i Livet och sånt

Igår var dagen med stort D, min visdomstand rök. Ush va nervös jag varit för det. Men fick lugnande när jag kom till sjukhuset (fick göra det där istället för hos tandläkaren pga roten på tanden låg så nära en nerv) och jäklar vilken effekt det hade! Skulle ligga och vila i 30 minuter efter jag hade fått lugnandet innan det var dags för operationen och jag stendäckade och hade tydligen legat och snarkat jättehögt sa mamma, charmigt... hade sovit lite dåligt natten innan så när jag då slappnade av så pga lugnandet så kom tröttheten. Själva operationen sen gick så bra. Satt en sköterska hos mig hela tiden och klappade mig på armen och frågade så allt gick bra med mig vilket var så skönt. Jag var ju lite halvt borta av lugnandet och så bedövade dom så himla bra så kände verkligen ingenting under operatioenen. Trodde annars att jag ändå skulle känna typ hur dom "bände" för att få ut tanden eftersom dom ändå sitter såpass hårt men ingenting. Sjukt bra tandläkare och sjukt bra med lugnande! 

Efter det var klart fick jag gå tillbaka och vila lite innan jag fick åka hem. Var lagom groggy efteråt och var typ ett steg fram och ett åt sidan haha! Men är sjukt skönt att det är över nu och att det gick så himla bra. Är väldigt svullen nu över kinden och har lite ont och känner mig väldigt stel och öm. Men trodde nog jag skulle ha ändå ondare än vad jag har. Idag och imorgon skulle vara dom värsta dagarna så hoppas det bara blir bättre sen. Stannade hemma från skolan idag för att verkligen vila. Finns risk att jag börjar blöda massor från såret och känns inte jättemysigt om jag gör det i skolan... men imorgon ska jag nog försöka palla mig dit! 

(null)

(null)

Lagom pigg före och lagom groggy efter haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela