Pauline Strand

Extremt trött

Publicerad 2018-10-25 12:45:27 i Livet och sånt

Jag var varit sååå trött det senaste. Sover middag var och varannan dag känns det som och har inte ork att göra något typ. Har nog varit lite mycket det sista med flytt skola, livet, nytt jobb och så har jag börjat gå hos en psykolog vilket verkligen är mentalt utmattande (men ändå såå skönt!). Har hoppat några föreläsningar, blev glad igår när hundkursen blev inställd pga tränaren var sjuk, försöker skära ner på alla måste för att kunna vila så mycket jag kan. Inta ha så höga krav på allt. Men det är lättare sagt än gjort. 

I tisdags var jag iallafall ledig och Agnes och Charlie var här och hälsade på. Så mysigt! Var alldeles för länge sedan jag träffade dom nu. Blir ju så himla tydligt när det går länge mellan gångerna eftersom Charlie hinner utvecklas så himla mycket. Stora killen nu ju!! Var så mysigt att bara vara vi en dag <3. Fikade, gick långpromenad, pratade massor och åt mat. En helt perfekt dag! 

Nu ska jag faktiskt slänga i mig lite lunch, packa väskan och bege mig mot stationen med Rut. Egentligen skulle mamma kommit hit och lämnat inez ikväll för vi ska vara hundvakt till henne i helgen men jag fick en tid till tandläkaren imorgonbitti för att kolla på min visdomstand som ska dras ut så fick bli lite ändrade planer istället. Så jag och Rut åker hem ikväll och får ta med inez upp hit sen imorgon. Så ikväll ska bara jag och mamma gotta oss med massa charkisar och film. Ska blir så mysigt! 

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 24 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela