Pauline Strand

Home sweet home

Publicerad 2018-10-07 23:52:39 i Livet och sånt

Vilket kaos det är att flytta. Herrejösses... Men nu börjar livet sakta men säkert ordna upp sig igen! Lägenheten börjar kännas som hemma. Patriks mancave (extrarummet) är fortfarande kaos med flyttkartonger men dit kan man ju bara stänga dörren hehe... Ska försöka ta mina sista kartonger och tömma dom på tisdag tänker jag. Får ser hur det går med dom planeran. Mamma och pappa var uppe en sväng idag och hjälpte mig sätta upp lite saker, köpa massa blommor osv. Äntligen har jag fått mina älskade balkonglådor, som jag har längtat efter det haha!
 
Denna veckan är hffsat lugn i skolan vilket är skönt. Imorgon ska jag iväg på en lite smått läskig ska också, få berätta om det mer en annan gång tänker jag. I helgen blir jag också bortrövad utav Patrik i två nätter. Har absolut ingen aning om vart vi ska. Ska bli spännande haha!
 
Här kommer lite bilder från lägenheten hur den ser ut nu iallafall :) Är en del kvar att fixa men det är ju sånt som kommer allt eftersom. Det största är nog ändå att vi väntar på en ny soffa. Den vi har nu ska in i Patriks mancave och istället kommer vi får en blå-grå dröm som ska få sto i vardagsrummet. Längtar sååå efter den! Och känner mig lite smått galen eftersom vi inte valde en mörkgrå soffa utan en som är lite blå också haha.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Thirza

Publicerad 2018-10-08 10:31:12

Alltså hur fint?!??!?!

Svar: Tack 😍
Pauline Strand

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela