Pauline Strand

Hundmys, zombies och tänder dom inte fick dra

Publicerad 2018-10-27 11:51:34 i Livet och sånt

Är hundvakt till inez denna helgen och var så mysigt när jag vaknade i morse och hela sängen var full. Jag och Patrik i var sin kant och två hundar i mitten som låg och sov. Mysigaste någonsin <3 jag smög upp lite innan Patrik och gick ut med tjejerna en och en. Dock är ju inez en galen hund så hon hade tydligen blivit skitsur när jag var ute på Rut och stod och skällde i fönstret när hon såg oss. Så blev inte så myclet till sovmorgon för Patrik.... 

Sen har det städats och fixats här hemma. Jag har hunnit slänga ihop en kaka också och patron står nu och fixar med sin öl. Han fick ett startkit för att brygga egen öl i födelsedagspresent och oj vad det bryggs här hemma nu kan jag säga..... 

Igår var jag en sväng hos tandläkaren. Trodde bara dom skulle ta röntgenbilder och så inför att dom ska dra ut min ena visdomstand. Men sen när jag sitter där så ville dom jäklarna dra den då. Men det fick dom inte! Är en smula livrädd för det där med att dra ut tänder.... och ska springa run for your lives ikväll med Alice vilket inte hade gått om dom dragit tanden. 
Så jag ska tillbaka om två veckor för att göra det. Så är dom snälla och drogar ner mig med lite lugnande också och så ska mamma följa med. Tur att man är så tuff och modig människa haha! 

Men nu ska jag ta och packa ihop mig här hemma för att åka och plocka upp Alice på tågstationen! Ska bli så mysigt att ha henne här en natt. Och ikväll ska vi springa ifrån alla zombies!!

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela