Pauline Strand

25 år

Publicerad 2019-04-20 14:35:13 i Livet och sånt

Så nu är jag tydligen 25 år. Svårt att fatta vart tiden tog vägen! Men samtidigt känner jag att jag sakta men säkert närmar mig min mentala ålder haha! Började firandet med middag ihop med Agnes. Så himla mysigt och vi åt så galet god mat! Gick från restaurangen vi åt middag på för att ta en drink och äta efterrätt på något annat ställe. Slutade med en drink och moules till efterrätt istället haha....

Födelsedagen firades i dagarna flera. Dagen innan med släkten och massa mat, födelsedagen varit fullt upp med jobb, pratade med handledaren för c-uppsatsen, var på hundkurs mm. Dagen efter sen så åkte jag och Patrik ner till Göteborg och checkade in på upper house som vi har bott på en gång innan. Så då gick vi på spa, åt massa god mat och hade det sååå mysigt och skönt. Ett perfekt avslut av födelsedagsfirandet! 

Fick så himla mycket fina saker i present också. Kände mig riktigt bortskämd. Fick en jättefin ny cykel utan mamma och pappa som jag fick provcykla idag till jobbet för första gången. Sån skillnad mot mormors gamla som jag har haft nu haha. Fick även massa bestick till finservisen, parfym, yogamatta och massa annat fint.

(null)

(null)(null)

(null)

(null)

(null)

(null)         

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela