Pauline Strand

Dåligt humör och påskpyssel

Publicerad 2019-04-10 23:46:45 i Livet och sånt

Energin och humöret är verkligen inte på topp just nu. Känner mig typ tom och orkar inte riktigt med något. Hoppas jag snart får tillbaka energin och känner mig som mig själv igen. Hade planer på att ut och springa idag men som sagt så fanns ingen energi så blev inte så. Har haft sån halsbränna idag också så vet inte om det kan ha påverkat lite. Blev en promenad med rutan iallafall så vi kom ut lite. Var så soligt och fint men så sjukt kallt nu igen! Längtar verkligen till vårvärmen är tillbaka igen.

Var även hon syon imorse för att få lite hjälp med hur jag ska tänka med kurserna till hösten osv. Jag kommer missa alla omtentor i augusti eftersom vi är i Australien då så gäller att jag har klarat allt nu innan sommaren för jag ska få börja läsa till hösten. Just nu så känns det som allt hänger på EU-rättstentan som jag ska få tillbaka på fredag. Håller tummarna för att jag klarade den!! Men blev lite klokare kring hur jag ska tänka annars kring allt. Finns så himla mycket val att göra nu!

Ikväll kom även mamma hit en sväng. Vi hade bokat in oss för påskpyssel i en blomsterbutik är i stan vilket var så mysigt! Det är min favvo-blomsterbutik för dom har alltid så himla myclet fint där inne. Stod och suktade massor efter alla fina snittblommor dom hade inne, speciellt alla underbara ranunklar. Men eftersom jag åker bort nu i helgen och är borta största delen av nästa vecka så fick jag hoppa dom denna gången. Istället aå pysslade jag ihop en fin vårkrans att ha på ytterdörren. Till en början vart den väldigt sne och konstig men tyckte ändå jag fick till den riktigt fint sen. Fick massa proffsig hjälpa som tur var! 

Men nu måste jag verkligen sova. Ska jobba hela dagen imorgon. Är dock så tomt här i sängen nu för Rut åkte med mamma hem. Men på fredag får jag pussa henne på nosen igen <3

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela