Pauline Strand

Hemma

Publicerad 2019-04-01 23:38:22 i Livet och sånt

Nu är jag hemma i Örebro igen. Har haft riktiga toppendagar i Kiruna! Men är alltid skönt att komma hem igen. Han snabbt hem och lämna väskan innan jag stack till skolan vid lunch idag. Börjar med ny kurs idag vilket är c-uppsatsen så har haft lite introföreläsningar kring skrivandet mm idag och ska ha samma imorogn. Jag blir mest stressad av de föreläsningarna för jag fattar inte riktigt hur jag ska hinna allt. Vi har inte fått våra handledare än så vi vet inte vilket ämne man har fått att skriva i heller så man kan typ inte börja med det heller. Aja... Ska få ett tentaresultat imorgon iallafall och jag hoppas (och tror!) verkligen att jag klarade den. Vore såååå skönt att slippa omtenta på detta. Blivit lite för mycket omtentor nu det senaste så vore skönt med lite medvind. Dock är jag orolig över eu-rätten jag skrev för en vecka sen. Har jag inte klarat den då får jag inte börja till hösten så är ganska nervös över det. Det var ju sån ofantlig tidsbrist på den tentan också så är så svårt att veta hur det gick. 
 
Aja. Var skönt att få pilla lite här hemma sen i eftermiddag. Vattnade alla blommorna, packade upp, tog en lång dusch och målade faktiskt naglarna. Har tänkt göra det sååå länge men aldrig kännt att jag har tiden tll det. Men idag så! På fredag när Patrik kommer hem så ska vi också åka och kolla på utemöbler, köpa nya blommor till balkongen mm. Längtar så tills jag kan göra det vår och påsk-fint här hemma!
 
Men nu måste jag sova, Imorgon får jag äntligen pussa på min älskade Rut igen också <3 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela