Pauline Strand

Jobb, uppsats och sjukt trött

Publicerad 2019-04-09 23:33:04 i Livet och sånt

Fast allt ändå är ganska lugnt just nu så känns det lite rörigt och kaosigt ändå. Jag har äntligen fått reda på ämne och handledare för c-uppsatsen. Skulle pratat med henne i telefon ikväll för att få hjälp nu i början med frågeställning osv men hon hade lyckats glömma sin telefon så det blev inte av det. Och att försöka hitta en tid som vi båda kan är lättare sagt än gjort. Så typiskt mig att boka upp mig på massa saker.... 

Har börjat få upplärning i kassan nu på jobbet. Allt för att kunna ta lite mer extrapass eftersom det dyker upp en hel del där. Men var på jobbet då både igår och idag på upplärning. Och ska jobba heldag i delin på torsdag. Mycket jobb nu. Tänker att jag typ får passa på lite nu innan det drar igång allt för mycket med skrivandet. Sen är ju pengar alltid trevligt hehe... 

Imorgon ska jag även till syon på skolan för att få lite hjälp med hur jag ska tänka med valbara kurser till hösten, om jag kan läsa kurser från ett annat universitet osv. Måste ju skicka in ansökan för det nu snart också och nu har vi för första gången en jäkla massa valmöjligheter när vi går in på avancerad nivå. Hoppas att allt ska klarna lite imorgon. 

Men nu ska jag sova. Är så galet trött! Ska ta lite sovmorgon imorgon tänker jag. Imorgonkväll kommer även mamma hit en sväng för vi ska på pysselkväll i en blomsterbutik här i Örebro. Ska bli supermysigt!


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela