Pauline Strand

Påskfint och hundgos

Publicerad 2019-04-03 16:37:38 i Livet och sånt

Just nu känns mitt liv extremt konstigt för att jag har gått från att ha så extremt mycket att plugga till att jag för tillfället inte har något. Så sjukt konstig känsla! Vi har börjat med c-uppsatser men vi har inte fått reda på vilket ämne vi får skriva i och vi har inte fått någon handledare så finns som inget att göra än. Det ironiska med detta är ju dock att jag känner mig stressad över att inte göra något nu iatället haha! Drömmen för två veckor sen att inte ha något att plugga så sitter typ och vill bara skratta åt mig själv för att jag inte njuter nu när jag kan. 
 
Har äntligen min älskade hund hemma nu iallafall! Var såå mysigt att få pussa på henne igår igen <3 Hon löper ju fortfarande så hon varvar mellan att vara extremt trött och bara sova och sen vara extremt gnällig och jobbig när hon väl är vaken eftersom hon bara vill ut och träffa snygga hanhundar. Men just nu har vi världens mys och hon ligger hos mig i soffan under min filt och sover. Jag har varit en elak matte och duschat henne och när hon är lite halvblöt så älskar hon att ligga varmt under en filt. Bästa goset enligt mig!
 
Jag har även hunnit påskpynta här hemma lite idag. Alltid mysigt att få fixa här hemma lite. Har köpt lite gula blommor mm, fixat påskris och fyllt alla påskäggen jag har med massa godis. Bästa jag visste när jag var liten att det fanns godis i alla påskägg som låg framme som dekoration hemma hos mamma och pappa så man kunde gå och smygäta massa gott hela tiden. Så även om jag inte är ett stort fan av smågodis nu egentliegn så måste jag ju fylla påskäggen här hemma också med massa gotte. 
 
Men nu ska jag unna mig något så lyxigt som att sova lite middag här i soffan bredvid Rut!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela