Pauline Strand

Vårfeeling

Publicerad 2019-04-06 18:41:15 i Livet och sånt

I torsdags så kom Patrik äntligen hem igen! Det första vi gjorde då var att packa in oss i lilla bilen och åkte och köpte utemöbler, blommor, mat och massa sushi. Blev sjukt trångt i bilen då kan jag säga haha! Men så skönt att vi fick allt det fixat redan på torsdagen istället för fredagen som det var tänkt först. 

Fredagen kunde istället börja med en sväng till hundgården så Rut fick springa av sig. Vet dock inte vem som tycker hundgården är roligast, Rut eller Patrik haha. Sen passade vi på och gick en sväng vid ån och nöjt av våren. Jag älskar verkligen våren och försöker njuta så mycket jag kan av alla fina blommor och träd som slår ut. Så underbart!

Sen efter den svängen så började jag äntligen fixa iordning på balkongen. Så nu är den döda ljungen utbytt mot fina penséer i blomsterlådorna och balkongmöblerna är ihopskruvade. Såå underbart!! Fick även planterat i den nya krukan som ska stå utanför ytterdörren. Älskar blommor! Det som är kvar att fixas nu är en grill, en spaljé som ska sättas upp som hallonbuskar ska klättra mot och massa mer piff och mys. Längtar så tills det blir lite varmare nu så jag kan hänga ute på balkongen massor! 

Kvällen avslutade vi sen med en liten löparrunda hela lilla familjen. Rut sprang och viftade på svansen hela rundan så tror verkligen hon tyckte det var så kul. Jag bar egentligen sjukt opepp innan men var ju såklart skönt efteråt. Kunde fira med massa risotto, vin och lösgodis efteråt också vilket såklart inte var helt fel. Har man bränt lite kalorier så måste man ju fylla på också haha! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela