Pauline Strand

Dåligt humör och nya skönhetsprodukter

Publicerad 2019-01-08 22:44:11 i Livet och sånt

Ligger nedbäddad i sången med Rut tätt bredvid mig. Är bland det mysigaste jag vet när hon kommer och gosar in sig så! Skönt att avsluta dagen såhär för har varit på så dåligt humör nu i eftermiddag. Kom hem från skolan och gick ut med Rut. Men det blåste och snöade massor, Rut har glömt bort hur man går fint i koppel och så ringde Patrik mitt i alltet och bara klagade på vinden och att han inte hörde vad jag sa. Och då vart mitt bra humör utbytt mot dåligt haha... 

Men efter två timmar i soffan, lite mat, att jag fick min beställning från skincity hem till dörren, en långdusch och ansiktsmask senare så vart livet lite bättre iallafall haha. Älskar nya skönhetsprodukter och nu fick jag hem en ansiktstvätt, dagkräm, nattkräm, 3 ansiktsmasker och så lite prover. Provade en av de nya ansiktsmaskerna nu ikväll och det var såå skönt! Gav lite fukt och energi till min trötta och torra hud.

Men nu ska jag gosa in näsan i nacken på min hund och somna så, bästa <3 

(null)

(null)

(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela