Pauline Strand

Mydog i Göteborg

Publicerad 2019-01-06 18:11:55 i Livet och sånt

Nu sitter jag och rutan på tåget påväg hem till Örebro igen. Vi har haft en riktigt toppenhelg båda två, Rut hemma på landet med pappa och jag och mamma i Göteborg på hundmässa och mamma-dotter mys. Även om det varit en väldigt lugn helg hemma för Rut så märker jag verkligen hur trött hon är. Inez opererade knät i torsdags så hon var väldigt trött och både luktade och var konstig enligt Rut så bara att hålla koll på henne har nog gjort Rut trött. Lite synd om lilla inez nu men förhoppningsvis bättrar hon på sig snabbt! Var aldrig en korsbandsskada som vetrinären först misstänkte så blev aldrig så stor operation för henne som det först var planerat vilket är skönt.

Mydog i Göteborg var fantastiskt! Så mycket fina och duktiga hundar. Vi kollade på en freestyle-uppvisning, när polisen visade upp sina tjänstehundar och sen på en helt fantastik hundteater. Vilka hundar alltså! Dom hade gjort snövit och dom små dvärgarna och var verkligen så imponerad av hundarna och deras ägare. Missade några av dom föreläsningarna jag hade tänkt kolla på dock för det fanns så mycket kul. Men var och spanade in spansk vattenhund som jag nu är helt säker på att det blir som nästa hund, var och fick massa information om mentalitetstest som jag ska boka in och göra på Rut och fick köpt lite nya roliga leksaker till Rut. En toppendag med andra ord! 

På kvällen sen så gick jag och mamma först till vapiano och åt lite charkisar och drack prosecco, sen gick vi vidare till en annan restaurang och pt efterrätt innan vi gick vidare till hotellet och somnade gott. 

Blev en tidig morse imorses för åkte från Göteborg redan vid halv tio. Ville inte lämna pappa med hundarna själva för myclet nu när inez är nyopererad (även om pappa hade fått lite hjälp av farmor). Stannade till på maxi sen i skövde och handlade lite innan vi åkte hem så då passade jag på att släppa Rut i hundgården som finns där precis bredvid. Då kunde hon springa av sig lite och busa vilket var så kul. Vi har även hunnit med en promenad i skogen där jag släppte Rut så hon fick springa löst. Så skönt att hon börjar bli såpass redig nu så man kan göra det. Superkul för henna också för den delen. 

Men nu har jag en sovande Rut bredvid mig på tåget och förhoppningsvis är vi hemma i Örebro om en halvtimme eller så. Alltid skönt att komma hem igen! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela