Pauline Strand

Plugga är inte min grej...

Publicerad 2019-01-09 21:22:29 i Livet och sånt

Varför är jag så världssämst på att plugga?! Tänker hela tiden att jag ska göra det men ändå får jag noll gjort. Kom hem från hundkursen idag vid 19 och har tänkt plugga sen dess. Istället har jag tänt allt ljusen vi har i lägenheten, ätit middag, beställt ett nytt ica-bankkort, sagt upp mitt norska bankkort, skrivit en lista på vad vi ska äta resten av veckan, skrivit en handellapp tills imorgon mm. Vad är det för fel på mig?! Varför kan jag inte bara sätta mig ner som en normal människa och plugga för. Blir knäpp på mig själv ibland alltså. Inte konstigt jag kuggar tentor. 
 
Även om jag varit en sjukt dålig student idag så har jag ändå varit en bra matte idag vilket alltid är något. Morgongos i sängen, en halvtimmes lunchpromenad fick vi till, hon har inte varit själv mycket idag och sen gick vi en timme till hundskolan, var där en timme och tränade och sen gick en timme hem. Så nu ligger hon trött på golvet i hallen och sover gott. 
 
Något annat positivt med dagen är ändå dom sjukt fina blommorna jag var och köpte idag, Vi fick ett presentkort på blommor av Patrik mormor när vi flyttade in men inte varit oh köpt blommor för det förrän nu Kände att det var dags nu när julen (nästan) är utstädat att få in lite fina vårblommor som piggar upp! Varje gång jag går förbi dom nu i hallen så blir jag såå glad och njuter verkligen. Finns inget så underbart som färska blommor hemma. Nu är det äntligen säsong för ranunkel också vilket gör mig sååå glad så fick självklart bli några såna med i buketten. Finaste blomman <3 Längtar tills det blir lite plussgrader och så ute också så jag kan fylla mina blomsterlådor med massa ranunkel också! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Pauline Strand

Hejsan! Mitt namn är Pauline och jag är 25 år. Jag bor i Örebro tillsammans med min hund Rut och min sambo Patrik, som dock bara är hemma ibland eftersom han annars jobbar inom försvaret. Själv spenderar jag tiden med att försöka plugga till jurist. Här får ni läsa om livet i allmänhet, alla tankar som har en tendens att snurra runt i mitt huvud och allt är skrivet med en massa felstavningar.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela